[META]

TEPP kiállítási stand

A MÜNCHENI MISSZIÓ

Úgy tűnik, Ázsiában is megkedveltek minket: ahogy párizsi missziónk eredménye, a Taiwan Excellence stand, úgy most következő munkánk is egy tajvani brand számára készült. A TEPP müncheni standja a textilek bemutatásának netovábbja!

A MÜNCHENI MISSZIÓ
Lassan egész Európát beutazzuk, így a müncheni ISPO kiállítást sem hagyhattuk ki – pontosabban annak pihe-puha textilrészlegét. A TEPP (Textile Export Promotion Project) Tajvan textiliparának promotálására jött létre, a hatékony marketinghez pedig egy különleges standra volt szükségük.
A MÜNCHENI MISSZIÓ
A kiállítás kiemelt szekciójában így megvalósíthattunk egy hatalmas, háromdimenziós térbeli hálót, aminek design előképe lelógó, kifeszülő textildarabok sora, mely ázsiai népi asszociációkon alapszik. A szokatlan és igen méretes forma megvalósításához persze szükség volt egy-két izgalmas megoldásra is.
A MÜNCHENI MISSZIÓ
A nagy magasságot és fesztávokat rétegelt lemezes könnyűszerkezettel oldottuk meg, melynek illesztéseit a forma érvényesülése érdekében, aprólékos műgonddal alakítottuk ki. A standba belépve óriási feszített textil grafikák és egyedi textilbemutató displayek fogadnak, ahol a lelógatott anyagmintáknak indirekt LED-világítással adtunk hangsúlyt.
A MÜNCHENI MISSZIÓ
Építőcsapatunk a TEPP standjával egy újabb sikeres külföldi megbízáson van túl, melynek hibátlan felépítéséhez komoly szakértelemre és országhatárokon átnyúló szervezettségre volt szükség.  Munkánkkal a tajvani kamara egy hatásos promóciós felülettel lett gazdagabb, melynek látogatói most már nemcsak a legmodernebb textilminták, de a minőségi design által is el lettek kápráztatva.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.munich.ispo.com
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY
Hoop Café üzlet design
A Hoopnak készülő munkáinkba szinte kódolva van a jókedv és a játékos design megoldások. Fánkos standjaik sikerének köszönhetően a következő fokozatba kapcsoltunk: íme a Hoop Café, az Árkád legszínesebb beülős helye!
2017.04.22.
 
ÁLLATI KÉNYELEM AZ ALLEEBAN
Allee állatjárgány
Állatok iránti szeretetünk kifejezésében a következő szintre léptünk, és nem is akárhogy! Íme formabontó állatjárgányunk: plázázás házi kedvencekkel!
2017.04.22.