[META]

Kiállítási stand kivitelezés

HIGH-TECH ÉS ÖKO

Milánóban jártunk, ahol egy innovatív és környezettudatos textilgyártó cég számára építettünk kiállítási standot. Célunk az volt, hogy megrendelőnk magas minőségben képviselje filozófiáját. Ez az NTX kiállítási stand kivitelezés.

 HIGH-TECH ÉS ÖKO
Ügyfelünk a jövőbemutató termékeit és természetbarát hozzáállását akarta bemutatni. A stand a minimalizmus jegyében teljesen fekete színű, melyből kiemelkednek a megmutatni kívánt részletek. Így hoztuk létre a standot, melynél
az öko szemlélet és a futurisztikus megjelenés összhangot alkot.
A cég világvezető, melyet a stand mérete is tükröz. Közel száz négyzetméteren egy légies tér tárul elénk. Nagy távolságot áthidaló, lebegő hatású frízt építettünk, mely műszakilag izgalmas kihívást jelentettek. A peremein körbefutó LED világítás pedig hangsúlyozza a fríz könnyedségét.
HIGH-TECH ÉS ÖKO
Inspiráló feladat volt, hogy a világító és nem világító felületeknél egyarát biztosítsuk az arculati színek és színkódok pontos és homogén megjelenítését.
A stand kivitelezés által egy minimalista design társul egy nagyléptékű felfogással.
A kiállítási stand projektek izgalmát mindig a rövid határidő adja. A megépítésre néhány nap állt rendelkezésünkre, de szakmai tapasztalatunk és profi csapatunk segítségével sikerrel teljesítettük a kihívást.
HIGH-TECH ÉS ÖKO
Motiváló érzés volt képviselni egy olyan felfogást, mely hozzánk is közel áll. Innovatív megoldásokok és környezettudatos szemlélet. Mindez kreatív design-al párosítva a kiállítási stand kivitelezés által.

További információk:
https://www.facebook.com/orangecubeorangecube/
https://www.facebook.com/orangecube.kft/
https://www.ntx.global/
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG
Agrosprint kiállítási stand
Csapatunkkal Kölnben jártunk és a Dómot látva olyan inspiráltak lettünk, hogy gondoltuk építünk egy kiállítási standot, ha már ott vagyunk. Na jó…ez egy kicsit máshogy történt.
2023.10.31.
 
STÍLUSOS BELÉPŐ
Pharmainvest Zrt. recepció design
Inspiráló érzés, amikor a megrendelő a „saját portáját” is ránk bízza. A Pharmainvest Zrt. megadta nekünk a lehetőséget, hogy elképzeléseit életre keltsük a recepció design által.
2023.06.16.